Necesarul zilnic de apă pentru un om sănătos este de 2-3 litri. Apa costituie 70% din țesuturile corpului uman totodată, reprezentând 80% din sânge, 75% din mușchi și 90% din compoziția creierului. Numeroase procese vitale se desfășoară datorită apei, această substanță fiind de neînlocuit. Un consum zilnic crescut de apă accelerează digestia, hidratează pielea, calmează durerile de cap și elimină toxinele din organism. Află însă că apa ajută și in curele de slăbire.

Nutriționiștii au creat o dietă întitulată „Dieta cu apă”, dar nu înseamnă că este necesară doar consumarea apei, însă vei bea mai multă apă decât de obicei. Eficiența acestei diete nu poate fi pusă la dubii. Slăbești cu  8 kilograme în doar 3 săptămâni.
media_144959197143675800

Iată care sunt pașii ce trebuie să-i urmezi:

-Pentru detoxifierea organismului este necesar să iți incepi ziua cu un pahar de apă calduță în care ai stors o lamâie.

-Înlocuiește sucurile, băuturile carbogazate cu ceaiuri verzi sau limonade.

-Bea apă plată toată ziua, chiar și atunci cînd nu îți este sete.

-Nu vei fi atât de înfometat, dacă înainte de fiecare masă vei bea un pahar de apă, deoarece astfel vei mânca mai puțin și vei slăbi mai repede.

-Înainte de culcare, mai bea un pahar cu apă.

metode-noi-de-dat-kilogramele-jos-4-diete-de-urmarit-in-2013_size1

De precizat este faptul că pe tot parcursul dietei cu apă, trebuie să faci mult sport și să manânci alimente naturale, renunțând la dulciuri și la produse de patiserie din făină albă.

O persoană poate trăi fără hrană o săptămână, însa fără apă nu poate rezista mai mult de două zile. Organismul are nevoie de o anumită cantitate de apă pentru a funcționa corespunzător. Nutriționiștii recomandă să nu începi dieta brusc, dacă nu ești obișnuit să bei o cantitate mare de lichide, fiindcă aceasta impune o serie de reguli stricte, bine stabilite.

 

 

 

   Articol realizat de Tatar Mihaela

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume