Vremea răcoroasă de afară este un prilej bun pentru a lua o carte în mână și a pătrunde în povestea acesteia. De aceea, redacția 2×2.md vine cu 3 recomandări de carte pline de sentimente duioase potrivite pentru timpul ploios de afară.

Llosa

 

 

 

Rătăcirile fetei nesăbuite de  Mario Vargas Llosa

Este o carte perfectă de citit pentru timpul răcoros de afară. Deși  tristă, această poveste de iubire frumoasă dintre un domn și o tânăra agitată care își găsește sfârșitul într-un mod tragic și aproape absurd, îți va produce o nostalgie dulce, dar și  o alinare tristă. Începând s-o citești, te vei simți implicat și nevoit să citești fiecare pagină a acestei cărți.

 

 

 

 

o-sa-te-tin-in-brate-cat-vrei-tu-si-inca-o-secunda-ioana-chicet-macoiveiciuc-printesa-urbana-carte-500x500

 

 

 

O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă de Ioana Chicet

O carte considerată un best seller ce comunică despre o povestea adevărată a unei fete obișnuite care a venit în Capitală să scrie ca să schimbe lumea, dar în timp a înțeles că cel mai bun fel de a schimba lumea e să crească doi copii fericiți. Plină de umor, dar şi de informaţii utile, cu câte o lacrimă ascunsă pe ici, pe colo printre rânduri, cartea de faţă este o scrisoare de dragoste pentru
copiii noştri, ai tuturor, de ieri, de azi şi de mâine.

 

 

 

 

 

 

portadaElSur

 

 

 

Tunelul  de Ernesto Sabato

Nici această carte nu poate fi lăsată la o parte. Povestea tristă, dureros de frumoasă,  va pune amprenta atât pe inima , cât și sufletul tău. Descrierea unei iubiri neîmplinite, căutarea continuă a ceva ce nu există dar totuși apare din când în când ca printr-un vis și nebunia unui barbat îndrâgostit sau poate doar obsedat. O carte care trebuie citită de fiecare dintre noi.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume