Dacă este folosit corect, autobronzantul poate conferi pielii o culoare plăcută și discretă asemănătoare unui bronz natural. Echipa 2×2.md vă recomandă sfaturi utile pentru a te bronza în cel mai corect și sănătos mod.

Autobronzantul se aplică foarte ușor și este o metodă eficientă de a obține un bronz natural atunci când nu ai posibilitatea să stai la plajă, efectele razelor solare fiind nocive. În primul rând trebuie să alegi autobronzantul potrivit pielii tale. Dacă ai o piele uscată, se recomandă alegerea unei creme, iar dacă aceasta este normală sau cu tendințe de ingrășare folosește spray-ul.

 

cele-mai-frecvente-greseli-care-te-impiedica-sa-slabesti-ce-sa-nu-faci_size14

Următorii șapte pași te vor ajuta să obții un bronz uniform, cu aspect natural:
1. Exfoliază pielea înainte de a începe procesul, deoarece autobronzantul se aplică pe suprafețe curate, lipsite de impurități.
2. Autobronzantul se aplică pe pielea hidratată, pentru a nu ramâne pătată.
3. Dacă ai nevoie să te epilezi, ar fi mai bine să o faci înainte de aplicarea autobronzantului.
4. Folosește mănuși pentru a nu-ți păta unghiile, fiindcă sigur nu dorești să iți distrugi manichiura. În cazul în care     ți-ai pătat hainele, nu este o problemă. Petele vor dispărea cu ușurință în mașina de spălat.
5. Dacă aplici autobronzantul pe față și gât, ai grijă să îl distribui uniform în zonele mai dificile precum nas, ochi sau urechi.
6. Dozează cantitățile în funcție de părțile corpului. Cu siguranță vei aplica mai puțin autobronzant pe față, pentru a primi o culoare placută si potrivită ție.
7. Masează autobronzantul în mod circular pâna acesta se va absorbi bine în piele. După aplicare este bine sa aștepți minimum 10 minute înainte de a te îmbrăca.
slide1
Toate aceste sfaturi te vor ajuta să obții un bronz natural în mai puțin de o oră, iar dacă nu ești mulțumită de rezultat, fă o baie în piscină. Apa ce conține clor estompează autobronzantul de pe piele.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume