Lumigon, o companie daneză care produce smartphone-uri premium class, a prezentat noul lor model, T3, care deține câteva caracteristici deosebite. În primul rând, acesta este primul smartphone din lume care deține o cameră capabilă să fotografieze și să filmeze noaptea. În al doilea rând, Lumigon T3 are un buton special cu ajutorul căruia utilizatorul poate să îndeplinească o anumită comandă setată sau să deschidă o anumită aplicație.

blybquOFJs4ySz2at75Fahz2uVhz28lCycJgx3BZYSNju7EfNz20obcY6h2z0

Telefonul este fabricat din oțel inoxidabil 316, este rezistent la apă și praf, iar ecranul și partea anterioară sunt acoperite cu sticlă Gorilla Glass 4, ceea ce face ca Lumigon să fie extrem de rezistent la zgârieturi. Pentru protejarea datelor personale, smartphone-ul este dotat cu scanner de amprente digitale, situat sub display. Totodată, în telefon este instalată aplicația Vault, care răspunde de păstrarea datelor, dar și de parolele pentru aplicații.

blybpt0pr94SCN0jz1g7GvobgQ4YkFw9xE1AS7OrmHUukvz2RQBgz1z1my6t

Lumigon T3 deține un ecran Super AMOLED de 4,8 inch cu o rezoluție de 1280×720 pixeli, un procesor de 2.2 GHz octa core, 3GB RAM și 128 GB stocare internă. De asemenea, smartphone-ul are un sistem audio avansat și difuzoare stereo, o cameră principală de 13MP, captură video 120fps 4K și cameră secundară de 5MP cu captură video 2K. Smarthphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

phpkugf4g

Prețul Lumigon T3 este de 925$ și la moment este disponibil doar în culoare neagră, dar curând vor fi puse în vânzare și modelele de culoare albă și portocalie. Totodată, compania Lumigon și-a pus în plan să aducă pe piață modele cu butoane și ramă placate cu aur.

Mai multe informații puteți afla pe site-ul oficial al companiei.

Sursa: 4pda.ruandroidro.rogsmarena.com.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume