După ce oamenii au aflat povestea celor 17 copii din familia Tertiuc, aceștia s-au arătat a fi sufletiști, venind în ajutorul lor, în cadrul Târgului de Caritate, organizat pe data de 12 iunie, cu daruri, dulciuri și bani, notează 2×2.md.

Târgul a reușit să adune mulți oameni care nu au fost indiferenți față de familia Tertiuc. Astfel, interpreta Felicia Dunaf, care a contribuit semnificativ în organizarea acestuit târg, ne-a spus că la sfârșitul evenimentului s-a strâns o sumă mare de bani, care îi va ajuta să se întrețină pe o bună perioadă de timp: „Evenimentul a fost unul foarte frumos, vesel și mă bucur enorm că s-a adunat multă lume. Tot veneau și aduceau pungi cu cele necesare pentru familia Tertiuc, s-a adus și o bicicletă, și hăinuțe, și alimente, și detergenți”, a afirmat interpreta pentru 2×2.md.

Totodată, aceasta a menționat că inclusiv ea, cât și ceilalți interpreți și jurnaliști autohtoni, și-au scos hainele la vânzare: „Pot spune că s-au cumpărat aproape toate hăinuțele. Absolut toți banii strânși i-am pus în bolul unde fiecare putea dona cât îl lasă inima, iar pe lângă asta, am mai și cântat și a fost un concert foarte frumos”.

„Mă bucur enorm că am putut face parte din echipă. Dar din dar se face rai”, a conchis Felicia.

Menționăm că familia Tertiuc întreține 17 copii, printre care 11copii biologici și șase copii adoptați, după ce sora Lidiei a decedat. Tatăl copiilor, Viorel, este invalid de gradul 2 și nu se poate angaja în câmpul muncii, iar mama, Lidia, a avut operație la coloana vertebrală și nu poate munci.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume