Vara aceasta revine cu o noutate parfumată. Lavender Fest, un prilej frumos pentru voi să mai lăsați televizoarele și rețelele de socializare, să intrați în contact cu natura vie, aerul de câmp, aroma de levănțică înflorită și să mai uitați de griji, nevoi, miliarde furate și alegeri  fără prea mari alternative. 

Îmbracă-te în alb, ca să nu te topești de căldură, dar și pentru a arăta frumos în poze și vino la cel mai tare Festival al verii. Traseul este extrem de simplu. O luați  în direcția Aeroportului Chișinău,  apoi spre Anenii Noi. Organizatorii au avut grijă să lase minim 5 indicatoare pe drumul spre câmp.

Menționăm că Festivalul Sănătății și Frumuseții din natură se va desfășura pe 18 iunie, între 12.00 și 21.00, la o distanță de 35 km de Chișinău, în satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi, lângă un imens lan de levănțică.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate la un preț de 250 de lei/persoană. Copiii până la 12 ani și pensionarii intră gratuit (la prezentarea carnetului de pensionar). Biletele pot fi cumpărate online prin intermediul site-ului https://iticket.md/event/lavender-fest-2016/.

Stagiere: Cristina Guja

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume